Omdat wij weten dat financiële vragen soms lastig zijn

Financiële instanties en wetgevers. Ze spreken een taal die wij als ‘gewone burger’ vaak niet begrijpen. Dat levert de nodige vragen op. Waar komt dat hoge bedrag op de belastingaanslag vandaan? Kan ik die lening met een exorbitant hoge rente nog straffeloos over sluiten? Wat gebeurt er met mijn uitkering als ik voor mezelf begin? Kom ik nou wel of niet in aanmerking voor huurtoeslag? Wat is een testamentaire executeur precies en is het handig om er in mijn situatie eentje aan te stellen? Kan ik beter nu dan na mijn overlijden de kinderen iets schenken? Hoe doe ik die belastingaangifte?

Bij Cash Consult hebben we het antwoord op heel veel van dit soort financiële vragen voor u in huis. Soms direct, soms na overleg, navraag of onderzoek. Waar gewenst nemen wij ook zaken concreet uit handen. De belastingaangifte, het gesprek met de notaris of het contact met de bank bijvoorbeeld. Cash Consult is een klein bureau waar het persoonlijk toegaat. Eenvoud kenmerkt onze dienstverlening. Dat ziet u terug in onze tarieven en in ons beleid. Geen torenhoge rekeningen en geen onaangename verrassingen achteraf

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor, maar om u nog beter van dienst te zijn kunt u ook een afspraak met ons maken.